PUBLICITAT

dilluns, 3 de març del 2008

Politica
Las Provincias
De la Vega anuncia un estudio para soterrar el tren por l'Horta que lleva ocho meses en marcha

ABC
De la Vega acusa al PP de desincentivar el voto por su «miedo a los ciudadanos»


Festes
Catarroja Blog
Cavalcada del Ninot 2008

2 comentaris:

Valencianiste ha dit...

Aquest cap de setmana s'ha celebrat l'assemblea general ordinària del Consell de Joventut de la Comunitat Valenciana, on la llista encapçalada per Carles Esteve de la FEV (Federació d'escoltisme valencià) i que comptava amb un membre del BLOC JOVE ha sigut la elegida per dos vots de diferència front a l'encapçalada per Adrian Palmero de FAAVEM.

Aquesta última llista venia avalada per NNGG i atenció, per joves d'EU. Ha sigut una assemblea molt dura on NNGG i Jove D'EU s'han alineat per tal de boicotejar l'elecció de la nova comissió permanent i el consell rector de l'ivaj.

Una vegada més s'ha vist com Joves d'EU mostren la seua incoherència alineant-se amb les NNGG del Partit popular.

Per la seua part NNGG encapçalat per la seua presidenta, Verònica Marcos, han estat intentant boicotejar i parar l'assemblea amb aportacions destructives. Cal recordar que NNGG s'ha pronunciat en moltes ocasions en contra del Triangle Jove, un lloc d'encontre per als i les joves de Catalunya, les Balears i del País Valencià. No entenc com Joves d'EU pot recolzar una llista on també hi han membres amb carnet de NNGG i que pertanyen a moviments associatius de caràcter ultradretà.

Unknown ha dit...

Este blog quan publicarà noticies serioses com esta:

http://cornadasparatodos.blogspot.com/2008/03/gwyneth-paltrow-es-menjar-una-paella.html