PUBLICITAT

diumenge, 28 de desembre de 2008

Notícies dels dies 25 a 28 de desembre

Actualitat
Levante-EMV
El centro de especialidades de Catarroja que inauguró el conseller aún no funciona


Política
Crónica Local
Catarroja aprobará para 2009 un presupuesto “austero” pero con “marcado carácter social”

El Torrentí
CATARROJA – PRESUPUESTOS 2009 – EL PSOE OPINA QUE PARA EL PP NO EXISTE LA CRISIS

CATARROJA - PRESUPUESTOS 2009 - EL BLOC OPINA QE EL EQUIPO DE GOBIERNO APRUEBA UNOS PRESUPUESTOS POCO REALISTAS Y DESPILFARRADORES.

Horta Noticias
Las cuentas municipales son catalogadas de “poco realistas y despilfarradoras” por PSPV, Bloc y EU

La Ciutat
La oposición rechaza el presupuesto aprobado por PP-UV al considerarlo inadecuado a la crisis económica y falto de austeridad


Societat
Horta Noticias
La Falla L'Albufera presenta en sociedad sus llibrets y su nuevo himno

La Ciutat
La asociación de comerciantes sorteará más de 6.000 euros en regalos en su campaña de Navidad y Reyes

El Ayuntamiento reparte 12.000 bolsas de tela para la compra en una campaña para reducir el uso de las de plástico

Las Provincias
Catarroja regala bolsas de tela para fomentar el reciclaje

1 comentari:

Anònim ha dit...

EL BLOG DE CATARROJA DESCOBERTA ES L'ÚNIC QUE TE INFORMACIÓN INCLÚS EN FESTES I ES A L'ÚNIC QUE ESTAS VETANT, COM A ADMIRADOR DELS DOS BLOGS, ET PREGUE QUE TAMBÉ POSES LES SEUES NOTICIES, JA QUE SOM MOLTS ELS QUE HI ENTREM DESDE INFOCATARROJA, I SON ELS UNIC QUE ENS TENEN INFORMATS PERMANENTMENT DE TOT EL QUE PASSA AL POBLE.

SALUTAMENTS;

dissabte, 27 / desembre / 2008

campanya eco¿lògica?

Ahir varem llegir a aquet blog el comentari de l'amic Pere:

Pere ha dit...
Ei! Que ens conteu de la bolseta que ens ha regalat Chirimafia? Jo el vaig veure comprant al Consum un desodorant i emportar-se'l en una bossa de plastic. HACED LO QUE YO DIGO. PERO
NO HAGAIS LO QUE YO HAGO

I li hem de donar la raò a Pere, estem cansats de parlar i escoltar la gent com es queixa del dèspota d'alcalde que tenim. La seva frase lapidària, que junt a la barbàrie del Nou Mil·leni tan tristement famós l'ha fet, eixa frase que mai es cansa de repetir a tothom: "HO DIC JO QUE SÓC L'ALCALDE" no és més que la punta de l'iceberg del conjunt de governants i governantes que tenim, l'alcalde és el cap visible, no ho dubtem, però la seva tropa no es menys dèspota que aquet.

Ahir també poguerem llegir com Soledad Ramon, la regidora d'educació i comerç ens pretenia educar perquè tots utilitzàrem aquesta bossa ja que ella "se confiesa usuaria de la bolsa multiusos". (JAJAJA)

Doncs si la memòria no m'enganya... no fa molt (fa 9 dies) que l'hem vista d'aquesta guisa

Molt possiblement es va fer la foto el mateix dia, doncs duu la mateixa roba. De segur que va deixar les bosses del consum i va agafar la de tela aprofitant que ahi estava el fotògraf i després de fer-se la foto, tractar de fer-se l'ecològica i intentar adoctrinar-nos amb un mini mitin ple de mentides per a seguir el seu bon consell (que no exemple), tornà a agafar les bosses de plàstic per anar a casa.
Tot el poble, la plebe, la massa ha d'anar a comprar en aquestes bosses que jo vos repartisc i damunt em feu propaganda del bon alcalde que teniu, no vos queixareu que com estic podrit en euros no vos done res. -pensaria l'alcalde- Un exemple més del despotisme d'aquest nefast govern que tenim a Catarroja.
Al Descoberta confesem que molts de nosaltres encara duguem el carret de la compra per anar al mercat i al supermercat i pensem que aquesta campanya haguera segut bona si no haguera servit, una vegada més, per a que el PP es fera la foto i punt i seguit s'oblidara de l'ecología com és el seu costum.
Des de Catarroja Descoberta volem saber per quin motiu aprova el Nou Mil·leni carregant-se l'horta del poble i després ens volen vendre que són eco¿lògics?.

(fotos: Laciutat.es)

divendres, 26 / desembre / 2008

tonto de los cojones
Transcrivim les paraules de Gustavo Vidal.
vore video

El alcalde de Getafe, D. Pedro Castro, ha asegurado que votar a la derecha “es propio de tontos de los cojones”. Creo que habría que matizar esa afirmación.

Así, resulta razonable que el señorón, podrido en euros, que se acoda despectivo en la barra de una cafetería vote a la derecha; que la vote el camarero atado a un contrato de tres meses es propio de… tontos de los cojones.

Resulta razonable que una anciana rentista del Barrio de Salamanca, sin más preocupación que renovarse el tinte y reñir a sus criadas vote a la derecha; que la vote la asistenta es propio de… tontos de los cojones.

Resulta razonable que los que se llenan la boca de “grandeza de España” y demás frases huecas y pomposas voten a la derecha; que la vote quienes sufren la fractura social y las desigualdades regionales es propio de… tontos de los cojones.

Resulta razonable que vote a la derecha quien considera que los gays son “enfermos”, “pecadores”, “degenerados” y demás “catolicomemeces”; que la vote un gay es propio de… tontos de los cojones.

Resulta razonable que un millonario de la tercera edad vote a la derecha; que la vote un jubilado, a riesgo de que se entregue su pensión a buitres privatizadores, es propio de… tontos de los cojones.

Resulta razonable que el adinerado que lleva a sus hijos a la educación privada para que “se eduque en valores y en calidad” o a universidades de EEUU vote a la derecha; que la vote quien lleva a sus hijos a la educación pública es propio de… tontos de los cojones.

Resulta razonable que, abogando la derecha por una “seguridad para quien pueda pagársela”, quienes pueden pagarse protección voten a la derecha; que la vote aquel que necesita a la policía es propio de… tontos de los cojones.

Resulta razonable que quien puede viajar a Houston o pagar facturas millonarias en clínicas privadas vote a la derecha; que la vote quien ha de recurrir a la sanidad pública es propio de… tontos de los cojones.

Resulta razonable que quienes piden “flexibilidad laboral”, “despido libre” y “moderación salarial” voten a la derecha; que la voten quienes carecen de trabajo estable o cobran salarios indignos es propio de… tontos de los cojones.

Resulta razonable que voten a la derecha quienes quieren imponer la “familia tradicional” porque “el matrimonio es la santa unión entre un hombre y una mujer”; que la vote quien siente atracción por alguien de su mismo sexo es propio de…tontos de los cojones.

Resulta razonable que quienes buscan imponer la “religión obligatoria y evaluable” (católica, por supuesto, que para eso es “la única verdadera”) y asfixiar la Educación para la ciudadanía y los Derechos Humanos voten a la derecha; que la voten amantes del librepensamiento y el progreso social es propio de… tontos de los cojones.

Resulta razonable que quienes se rebozan en la crispación, la falacia, el sectarismo y las burlas voten a la derecha; que la voten los que aman la tolerancia, el relativismo, el respeto y el diálogo es propio de… tontos de los cojones.

Resulta ahora razonable plantearse cuantos “tontos de los cojones” pululan por nuestro querido país.

Gustavo Vidal Manzanares. Jurista y escritordimecres, 24 / desembre / 2008
esta nit es bona nit...

Be descoberts, avuí no ens volem calfar massa amb el resultat del plenari d'ahir, avuí es un día per a descansar i estar amb la familia i si tenim sort fins i tot es un día per a passar-ho be.

Però no vos penseu que anem a passar per alt un tema tan important per a Catarroja com els presupostos per al 2009. No tindràn eixa sort.

Sols fem un xicotet parèntesi nadalenc

Ja us hauran avisat però, ja sabeu:
compte amb les gambes,
el cava sempre es puja al cap,
els polvorons no s'esgonten avuí,
la carn que estiga al seu punt,
el suquet de rap demà també estarà bó,
ah... i el veí de baix em prega que vos diga que com que a la seva empresa no li ha arribat la crisi, ell a les 7:00 del matí s'alçarà com tots els dijous.

I per supost: si bebes no conduzcas, vos necessitem a tots despres de festes.

I es que "Esta nit es bona nit i demà farà bon sol..."